Hyvää alkanutta partiovuotta!

Hyvää alkanutta partiovuotta!

Kasvokkainen viikkotoiminta on pyörähtänyt käyntiin lippukunnassamme. Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä ja toimimme partioilloissakin  annettujen alueellisten koronaohjeiden mukaan. Suomen partiolaisten tekemän linjauksen mukaan tarpojat ja sitä vanhemmat partiolaiset käyttävät partiossa kasvomaskeja sisätiloissa sekä ulkona, mikäli ei ole mahdollista pitää turvavälejä. Partiolainen tuo kasvomaskin partioon itse. 

Partioilloissa noudatamme erityisen tarkkaa hygieeniaa ja huolehdimme parhaamme mukaan osallistujien turvallisuudesta. Pyrimme järjestämään mahdollisimman paljon partioiltoja ulkona. Huomioittehan sen partiolaisen varustuksessa.

Partioretket järjestetään ainakin alkuvuoden ajan päiväretkinä. Talvileiri Pulukka 19.-21.2. järjestetään osittain etänä ja osittain ryhmien päiväretkenä.

Lippukunnan syyskokous valitsi Liperin Kokkoveikkojen uudeksi lippukunnanjohtajaksi vuosille 2021-2022 Sonja Almin. Sonjan kanssa johtokolmikossa tänä vuonna toimivat ohjelmajohtajana Hanna Rokkila ja pestijohtajana Leena Härkönen.

Johtokolmikko toivottaa Liperin Kokkoveikkolaisille ja huoltajille turvallista partiokevättä. 

Terveisin, Sonja, Hanna ja Leena