Partiotuotteiden yhteistilaus

Partioasu luo yhteenkuuluvuutta ja kertoo paljon kantajastaan. Nyt on hyvä hetki katsoa, tarvitseeko partioasusi päivitystä. Pieneksi käyneen lippukuntahupparin tai partiopaidan voit halutessasi kaupitella eteen päin esimerkiksi lippukunnan facebook-ryhmässä tai ryhmien whatsapp-ryhmissä.

Partiopaitoja ja -merkkejä myy Scandinavian Outdoors. Tilauksen tekee kätevästi itsekin internetissä, mutta jos haluat välttää postimaksut voit tilata tarvittavat tuotteet nyt myös yhteistilauksen kautta.

Tilaa tuotteet huoltajien ryhmiin toimitetun tilauslinkin kautta 3.11. mennessä. Partiotuotteita suosittelemme myös pukinkonttiin!

Partiopaita 

Sudenpennut käyttävät sinistä collegepaitaa. Tähän käy mikä tahansa sininen paita tai huppari. Myös lippukuntahupparia voi käyttää sudaripaitana. Yhteistilauksen kautta voit hankkia Scandinavian Outdoorsin sudenpentupaidan hintaan 15 euroa, katso koko tiedot täältä.

Virallista partiopaitaa (käytetään seikkailijoista alkaen) myy Scandinavian Outdoor. Paidan hinta on 49 euroa, lisätietoa ja kokotaulukon löydät täältä.

MERKKIPAKETTI

Partiopaidan kaikki perusmerkit voit myös tilata lippukunnan kautta. Vasemman hihan merkit ovat kaikilla ikäkauteen katsomassa samat. Hihamerkkien lisäksi merkkipakettiin kuuluu myös maatunnus (Suomi-Finland), joka ommellaan kantajasta katsottuna paidan oikean rintataskun päälle. Paketin hinta on 12 euroa. Merkkejä voi tilata myös yksittäin. 

Kuvassa näkyvät lupausmerkit eivät kuulu pakettiin. Toisen niistä partiolainen saa antaessaan partiolupauksen. Toisen voi ostaa erikseen vaikka tämän yhteistilauksen kautta.

Lue lisää partioasusta ja -merkeistä.