29.8. Nuku yö ulkona!

Suomen Latu haastaa suomalaiset viidennen kerran nukkumaan yönsä ulkona Suomen luonnonpäivänä 29.8.20. Tule nukkumaan kanssamme Reponiemen luontohotelliin! Hotellissamme on perinteisiä telttapaikkoja, laavupaikkoja sekä riippumattopaikkoja. Paikat täytetään varausjärjestyksessä.

Tule kokemaan maksuton luonto- ja seikkailuelämys. Osallistuaksesi tapahtumaan sinun ei tarvitse olla partiolainen. Alle 12-vuotiaat tarvitsevat mukaansa huoltajan.

Luontohotellimme avautuu lauantaina 29.8. klo 16 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 12. Paikalla voit olla oman aikataulusi mukaan. Lauantai-iltana voit halutessasi osallistua perinteiselle iltanuotiolle klo 19.

Mukaan tarvitset makuualustan, makuupussin ja tyynyn. Omia eväitä voi kokkailla nuotiolla. Lippukuntamme tarjoaa majoitteet. Aamupalan (4 euroa) voit halutessasi varata ilmoittautumisen yhteydessä.

Varaa paikkasi viimeistään 26.8. ja koe Reponiemen elokuisen illan taika!