Ilmoittaudu mukaan Reponiemen laavutalkoisiin (18.–19.7.)!

Lippukunnallamme on Reponiemessä laavu, joka on päässyt harmillisesti rapistumaan ja jäänyt vähälle käytölle. Olemme saaneet Liperin kunnalta toimintatonnin laavun korjaamiseen talkoilla käyttökuntoon.

Milloin:

Talkooviikonloppu on 18.–19.7. Talkoisiin voi osallistua oman aikataulun mukaan, joko vain toisena päivänä tai koko viikonlopun ajan. Talkoot alkavat lauantaina klo 10.

Kenelle:

Talkoot on tarkoitettu tarpojaikäisille ja sitä vanhemmille sekä partiolaisten huoltajille, jotka haluavat olla mukana mahdollistamassa partiotoimintaa.

Mitä tehdään:

Talkoissa on tarkoitus korjata laavun katto (purkaa vanha huopakate ja asentaa uusi), uusia tulipaikka ja asentaa laavun kupeeseen uusi huussi. Lisäksi teemme laavun ympäristössä risusavottaa. Talkoohommia riittää kaikenlaisille taidoille!

Missä:

Katso Reponiemen partiomajan ja laavun sijainti Google Mapsissa.

Miten:

Ilmoittaudu ruokailua varten mukaan talkoisiin 16.7. mennessä osoitteessa bit.ly/laavutalkoot.

Ota mukaan omat työhanskat, vasara ja raivausvälineet.

Reponiemen partiomajalla tai sen maastossa voi halutessaan yöpyä majassa, teltassa tai riippumatossa. Voit myös pyytää ystävääsi mukaan talkoilemaan ja tutustumaan samalla Reponiemeen ja lippukuntalaisiin. Pannukahvit ovat kuumana nuotiolla koko viikonlopun, jos vain metsäpalovaroitus sen sallii.

Kiitos, kun olet mukana!